Cikkelyes babalabdák

Nagyon-nagyon szeretem ezeket a kis szorongatnivaló csodaszép babalabdákat. Már az enyimeknek is akartam készíteni annak idején, de nem találtam meg a mintáját - de most itt van! Köszönöm! (Forrás)
A legjobb benne  a változatosság, hogy ahány annyi féle, és az alakja érdekessége. Lenyűgöznek a szabályos geometriai formákból építkező alakzatok...
Bemutatok néhányat azok közül, amelyek mostanában kerültek ki a kezeim közül:


Talán észre vetük, akiknek kicsi manócskák nyüzsögnek a házában, hogy a gyerekek szivesen "segítenének" az elfoglaltságunkban, és ezzel megtízszerezzük a munkára ráfordítandó időt.... , Másrészről viszont az, hogy a szülő, aki példakép alkot, a közös munka pallérozza a jellemet, a szókincset, az összetartozás élményét adja - egyszóval JÓ!
Ez a laszti alkalmat ad a kis inaskáknak, hogy velünk együtt dolgozgassanak. Nekem pl. nagyon jól jöttek a kiskorú segítőim, amikor tömögetni kellett a cikkeket - és még a finommotoros készségeiket is fejleszti, erősíti a kézizomzatot, ismerkedik az anyagokkal, alakzatokkal. Minden mamit arra biztatok, hogy ha van türelme hozzá, és érdeklődik a csemete, vegye be a játékba, nem bánja meg!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések