Vevői visszajelzés :) avagy: a pozitív motiváció

Na, ez inspirál engem...  
bocsánat, hogy felteszem, de még mindig de teljesen meg vagyok hatva...
KÖSZÖNÖM!

e-mailben kaptam: 
"Kedves Mariann!

Tegnap megérkezett a waldorf baba, amit Péter, a férjem rendelt tőled. Ma bontottuk ki, és elállt a a lélegzetünk. 
Egészen egyszerűen csodaszép és annyira hihetetlenül tökéletesen eltaláltad a ruháját, hogy azt álmomban sem gondoltam volna.  (A kedvenc a kis csipkés alsó a ruhához!!! :D) Szeretném megköszönni a gyönyörű munkádat! Nincs olyan bolti baba, ami a nyomába érhetne. Ha a valamelyik anyuka az ismerőseim közül babát szeretne biztos, hogy ajánlani foglak nekik! 
A lányom majd csak délután kapja meg, akkor lesz a buli. De addig az apja kisajátította a babát.  (Soha életében egy percet sem babázott, most mindet bepótolja. :)) Zsófinak még nem most, majd csak később lesz nagy élmény a babával játszani, de egyszerűen imádja a babákat nézegetni, simogatni, ölelgetni, szóval szerintem nagy siker lesz nála is.  És azt hiszem sokkal nagyobb élmény lesz neki egy ilyen szeretettel, odaadással készült játék, mint azok a bolti, néha igen ijesztő gumi babák!
Nagyon szépen köszönjük!
Minden jót!
Niki"


ő volna az: http://www.3alma.blogspot.hu/2012/04/uj-waldorf-baba-csemete-marionn-baba.html


Ezt pedig megjegyzésben:
Kedves Marionn,

Mivel magam sem tudnám mindazt megfogalmazni szebben, mint amit Niki Piroska Babáról és Rólad leírt, így én el is tekintenék a további ömlengéstől és bókolástól. 
Legyen csupán annyi elegendő, bő egy hét leforgása alatt volt szerencsénk több ízben e-mail, illetve telefon útján beszélni és ezek a beszélgetések, a postázás, hogy ilyen rövid időn belül elkészülj (és hogy ilyen munkát adj ki a kezeid közül) mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy úgy döntsünk, nem kereszteljük át a Babát; hacsak a Kislányunk nem ad neki más nevet, Piroska, Piroska marad.

Ha az égiek is úgy akarják, jövőre Kislányunk mellé egy Kistestvér is érkezik, s természetesen ez azt is jelenti, idővel Piroskának is testvére lesz. Hogy mikor, még nem tudjuk, de hogy ki lesz annak a Babának is a keresztanyja, az a napnál is világosabb :)

Mindent köszönünk, nagyon örülök, hogy megismerhettelek,

Peti










Megjegyzések

Népszerű bejegyzések